Styl.fm |
Nie masz jeszcze konta? | Zarejestruj się ›
Nie masz jeszcze konta? | Zarejestruj się ›
  • Moda
  • Uroda
  • Wnętrza
  • Wydarzenia
  • Babskie sprawy
  • Galeria
  • Styler
  • Społeczność
Styl.fm Forum Babskie sprawy Mężczyzna i...
Teraz jest 2010-07-30, 05:00
Szukaj  >
  • Moje Fora
    • Ustawienia forów
    • Chat
  • Posty i wątki
    • Zobacz nowe posty
    • Bez odpowiedzi
    • Aktywne wątki
  • Ustawienia forum
    • * Szukaj
    • Usuń ciasteczka
    • Ekipa

...saszetka

TAGI: saszetka

Posty  |  32   ‹ Poprzednia strona  |  1 | 2
Autor
Tytuł   |  

...saszetka

Wiadomość
DobraC

Posty  |  6980
Od  |  19 paź 2004
Ostrzeżeń  |  0

Przejdź do góry
     Post Napisane  |  2008-08-28, 08:45 

watek jak dla mnie :bad: dosc mam juz noszenia rzeczy K w torebce. ostatnio mamy fajniej bo bierzemy najczesciej ze soba torbe Milka i on tak pakuje swoje rzeczy.
na angielski jezdzi z klasycznym plecakiem, ale to na sportowo
co nie zmienia faktu ze widzialam czesto w wawie panow w garniakach i z plecakami (nie wiem czy to jakas zleznosc ale najczesciej to byli informatycy ;) )

a z wklejonych podoba mi sie druga. i koniecznie odwiedze Camela - dzieki Nat!

Ostrzeżeń  |  0
     Post Napisane  |  2008-08-28, 08:49 

DobraC napisał(a):
nie wiem czy to jakas zleznosc ale najczesciej to byli informatycy

W czymś laptopa trzeba targać, a ciężkie bywają... torba na ramię bywa nieporęczna a poza tym plecak jest bezpieczniejszy (bo z reguły grubszy i sztywniejszy).

Gość

Ostrzeżeń  |  0
     Post Napisane  |  2008-08-28, 10:46 

W Zarze bywają fajne/ciekawe męskie torby, może niekoniecznie pasujące do garnituru, ale też nie typowo sportowe.
Mój mąż do niedawna upychał wszystkie elektroniczne gadżety, okulary przeciwsłoneczne, portfel itp. w kieszeniach, ale ostatnio kupił sobie materiałową torbę na ramię i teraz tam wszystko nosi (jeśli akurat nie jest w garniturze).

Łukasz.

Posty  |  2
Od  |  1 mar 2009
IKF-kom.  |  1
Ostrzeżeń  |  0

Przejdź do góry
     Post Napisane  |  2009-03-01, 21:41 

Gustowna torba na ramię lub aktówka załatwi sprawę ;-)

Prawdziwy mężczyzna nigdy nie może mieć wypchanych kieszeni 8)

Posty  |  5
Od  |  14 cze 2009
Ostrzeżeń  |  0

Przejdź do góry
     Post Napisane  |  2009-06-21, 12:12 

bardzo ciekawy temat
mój przez lata nosił laptopa w torbie i upychał w niej wszystko - czasami torba była wypchana, ale lepsze to niż np. plecak do garnitury co uważam za jedno z największych zabojstw modowych
od pół roku nie nosi już laptopa, bo się przesiadł na stacjonarny i... w zasadzie nie potrzebuje żadnych aktówek, reklamówek itp. kwestie dokumentów załatwia mu duży, ale zgrabny i gustowny portfel, który kupiłam mu na Majorce, a klucze nosi po prostu w kieszeni - ma taki zestawik Victorinox z pendrivem, nożykiem, latarką i innymi męskimi rzeczami;) - na tym nosi też klucze - czasem wybrzusza mu to kieszeń przy obcisłych spodniach, ale koniec końców radzi sobie z tym, a ja uważam, że dobrze wygląda

Posty  |  23
Od  |  17 maja 2010
Ostrzeżeń  |  0

Przejdź do góry
     Post Napisane  |  2010-05-27, 16:31 

teraz jest nardzo duży wybór toreb. coraz więcej facetów nosi torby przewieszone przez ramię, jest to wygodne i świetnie wygląda. Uważam torbę, nie musi byc gigantyczna, za optymalny pomysł.

Posty  |  23
Od  |  17 maja 2010
Ostrzeżeń  |  0

Przejdź do góry
     Post Napisane  |  2010-06-07, 12:25 

ramona17 napisał(a):
teraz jest nardzo duży wybór toreb. coraz więcej facetów nosi torby przewieszone przez ramię, jest to wygodne i świetnie wygląda. Uważam torbę, nie musi byc gigantyczna, za optymalny pomysł.

nie da się ukryć, że mężczyźni (nie tylko sziki miki warszawscy single) też chcą być modni, mieć fajne gadżety, ubrania i fryzury by podobać się kobietom i nie tylko

Posty  |  32   ‹ Poprzednia strona  |  1 | 2