• Zaloguj się
Forum
  • Newsy
    Dziecko Fryzury Lifestyle Manicure Moda Ślub Tipy Uroda Wizaż Wnętrza
  • Moda
    Bielizna Biżuteria Buty Ciuchy Dodatki Galerie redakcyjne Okrycia Spódnice Spodnie Styler Sukienki Ślub Torebki Inne
  • Fryzury
    Fryzury krótkie Fryzury średnie Fryzury długie Fryzury ślubne Fryzury loki, fale Fryzury wieczorowe Irokez damski Irokez męski Fryzury grzywki Fryzury EMO Dredy i warkoczyki Fryzury męskie Wzory na głowie Najnowsze fryzury
  • Wizaż
    Makijaż dzienny Wieczorowy Ślubny Artystyczny Tatuaże Modyfikacje ciała
  • Manicure
    Naturalne Combo Jedwab/Fiberglass Akryl Żel Kwadratowe Edge Szpice Skosy Migdałki French Zdobienia 3d Russian Style Malowane Farbkami Stempelki Airbrush Żelami
  • Wnętrza
    Mój pokój Moje biurko
  • Ślub
    Fryzury ślubne Makijaże ślubne Suknie ślubne Bukiety ślubne Akcesoria ślubne Stroje męskie
  • Dziecko
    Newsy Forum dla mam Tik Tak Nasze maluchy Ubranka Pokój dla dziecka
  • Przepisy
  • Społeczność
    Najnowsze komentarze Misz-masz Forum
Styl.fm   Forum   Panny Młode   Wesele od A do Z   SALE WESELNE - okolice Warszawy
Teraz jest 2012-05-17, 07:41
Szukaj  >
  • Moje Fora
    • Ustawienia forów
    • Czat
  • Posty i wątki
    • Nowe posty
    • Tematy bez odpowiedzi
    • Aktywne tematy
  • Ustawienia forum
    • * Szukaj
    • Usuń ciasteczka
    • Ekipa

SALE WESELNE - okolice Warszawy

TAGI: okolice | sale | warszawy | weselne

Posty: 1576   ‹ Poprzednia strona  |  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64   |  Następna strona ›
Autor
Tytuł   |  

SALE WESELNE - okolice Warszawy

Wiadomość
mat23

Posty  |  1
Od  |  2010-09-11, 15:33
Ostrzeżeń  |  0

Przejdź do góry
     Post Napisane  |  2010-09-11, 15:40 

Zachęcam do zajrzenia na stronę www.adria.info.pl.
OFERUJEMY:
-organizację wesel do 150 osób
-organizację imprez okolicznościowych
-przestrzenny parking
-klimatyzowaną salę

Sala znajduje się w Kobyłce/koło Warszawy.

Posty  |  4
Od  |  2010-09-20, 20:39
Ostrzeżeń  |  0

Przejdź do góry
     Post Napisane  |  2010-09-20, 20:48 

Witam wszystkich!!

Szukam kogoś kto organizował, bądź był na Sali weselnej „Weselna Biesiada” w Jastrzębiu ul. Ptaków Leśnych 20 niedaleko Piaseczna. Co prawda mamy organizować wesele dopiero w 2012 ale już powoli chciałam się rozejrzeć i dowiedzieć jakie są opinie na temat tej Sali. Mam dużą rodzinę i zależy mi na Sali weselnej która pomieści ok.150-200 gości. A zbyt dużo takich miejsc niestety nie ma w moich okolicach. (Góra-Kalwaria, Piaseczno, Konstancin Jeziorna)
Bardzo proszę o pomoc. Z góry dziękuję i pozdrawiam!!

Posty  |  1
Od  |  2010-09-27, 16:35
Ostrzeżeń  |  0

Przejdź do góry
     Post Napisane  |  2010-09-27, 16:40 

witam, poszukuję opinii na temat sali weselnej Fantazja w Warszawie (www.fantazja.biz). Z tego co wiem działa od niedawna bo od jakiegoś roku. Bradzo byłabym wdzięczna za opinie osób które miały tam wesele. pozdrawiam

Posty  |  13
Od  |  2010-10-06, 07:24
Ostrzeżeń  |  0

Przejdź do góry
     Post Napisane  |  2010-10-06, 08:46 

Witam Was :) Jest to mój pierwszy post bo do mojego ślubu jeszcze dużo czasu (niestety:( ) ale, że jak każda z nas pragnę by ten dzień był najpiękniejszy już teraz zaczynam szukać wymarzonej sali. Planujemy wesele na jakieś 70-80 osób nie ważne czy odbędzie się ono w domu weselnym czy w pałacyku liczy się tylko żeby miejsce miało piękny ogród do jeszcze piękniejszych zdjęć i było w odległości tak do 40 km od Warszawy. Co polecacie?

Posty  |  2965
Od  |  2009-09-15, 21:40
Ostrzeżeń  |  0

Przejdź do góry
     Post Napisane  |  2010-10-06, 10:00 

Katorii hej :) Ja już jestem po swoim dniu :mrgreen:
Szczerze polecam salę baśniowa w Rybienku. jest tam przepięknie.
ja niestety nie miałam tam swojego ślubu ze względu na odległość i przyjezdnych gości, ale miejsce mnie zauroczyło :)

Obrazek
agneskaB

Posty  |  11
Od  |  2010-01-07, 08:54
Ostrzeżeń  |  0

Przejdź do góry
     Post Napisane  |  2010-10-07, 13:49 

polecam restaurację San Lorenzo w centrum warszawy. szykuję sie do swojego ślubu, a ostatnio bylam tam na weselu i rozwazam to miesce. to byla mała, kameralna uroczystość - raczej przyjęcie weselne niz wesele. Piekne wnętrza, bardzo elegancki i gustowny wystrój, świeze kwiaty, po prostu bosko. ja, tak samo jak ona, nie chcę miec imprezy w stylu biesiady z pieczonym świniakiem, a san lorenzo robi wrazenie

Posty  |  13
Ostrzeżeń  |  0

Przejdź do góry
     Post Napisane  |  2010-10-09, 19:50 

Udało mi się odwiedzić słynna Baśniową i poznać panią Danusię :) Sala faktycznie śliczna ale rozczarowałam się troszkę wielkością ogrodu który wszyscy tak bardzo zachwalają i na który tak liczyłam :( sala też na zdjęciach wydawała się większa i raczej na pewno nie ma sensu robić jedzenia i tańców w jednej sali tak jak początkowo chciałam bo te 2 poziomy nie bardzo do mnie przemawiały. Na dana chwile sama nie wiem co myśleć bo nadal jestem zauroczona tym miejscem ale to dopiero pierwsza sala która oglądaliśmy. W każdym razie jeśli któraś z przyszłych Baśniowych Panien Młodych ma jakieś pytania to służę informacją :)

Posty  |  4
Od  |  2010-10-09, 23:49
Ostrzeżeń  |  0

Przejdź do góry
     Post Napisane  |  2010-10-09, 23:54 

Witam,

poszukuje opinii na temat organizacji wesela w Dolinie Zlotopolskiej pod Zakroczymem. przegladajac formum nie znalazlam duzo informacji.

moze ktoras z Was moze mi pomoc. chce zorganizowac wesele na okolo 150 osob. czy sala jest wystarczajaco duza? jak wyglada wspolpraca z wlascicielami?

czy 45 km to nie zadaleko na dojazd ze slubu na Starowce w Warszawie?

dziekuje za pomoc!
Kiki

Posty  |  13
Ostrzeżeń  |  0

Przejdź do góry
     Post Napisane  |  2010-10-11, 19:40 

Byłam jeszcze w Domu weselnym w Błoniu (bardzo nam się podobało tylko dojazd nas przeraza najpierw przez samo centrum Warszawy a potem ta kiepską droga ciągle przez tereny zabudowane :( ) i w sali "W Ogrodach" (bardzo ciekawe miejsce na pewno można powiedzieć ze ma swój klimat tylko czy weselny?) Rozmawiałam również z panią z Domu weselnego LANDA i gdyby nie bardzo pozytywne opinie znajomych znajomej która miała tam wesele to odpuściłabym sobie to miejsce bo od właścicielki nie dowiedziałam się praktycznie niczego :( Zwróciłam tez uwagę na Wesołą Oberżę ich oferta obejmuje chyba dosłownie wszystko aż niemożliwe ze to prawda JulciaS napisz proszę jeszcze więcej szczegółów mogłabyś wysłać mi jakieś zdjęcia?

Posty  |  1
Od  |  2010-10-12, 14:33
Ostrzeżeń  |  0

Przejdź do góry
     Post Napisane  |  2010-10-12, 14:38 

Witam, a może ktoś zna salę Prosper przy ul. Modlińskiej 190a w Warszawie ?
Mam mieć tam obiad weselny i szukam opinii na ich temat. Ich strona to www.prosperparty.com

Posty  |  3
Od  |  2009-10-01, 00:15
Ostrzeżeń  |  0

Przejdź do góry
     Post Napisane  |  2010-10-15, 22:55 

Ja jeszcze raz chciałam polecić miejsce, gdzie było moje wesele - Willę Zagórze. Miejsce jest wspaniałe, a do tego przejeżdżając w ostatnim czasie obok Willi Zagórze zajechałam tam no i zobaczyłam, że od mojego wesela wiele się tam zmieniło na jeszcze lepsze. Właśnie kończona jest tam budowa części hotelowej, nowej sal restauracyjnej no i sali bankietowej, która będzie chyba troszkę mniejsza od juz istniejącej. Niedługo otwarty zostanie chyba nowy wjazd do obiektu, od drogi pomiędzy Sulejówkiem, a Michałowem. Z tego co widziałam to wykańczana właśnie część hotelowa będzie chyba jeszcze piękniejsza od już istniejącej.
Jeszcze raz zachęcam do odwiedzenia tego miejsca, tym bardziej, że sala bankietowa cały czas (chyba od 11 do 22) działa jako restauracja no i można tam czegoś skosztować, również dań, które są podawane na weselach - my tak zrobiliśmy. Menu restauracyjne jest też na ich stronie internetowej willazagorze.pl

Posty  |  13
Ostrzeżeń  |  0

Przejdź do góry
     Post Napisane  |  2010-10-18, 10:25 

potrzebuje aktualnych informacji o domu weselnym Srebrny Świerk w Okuniewie wie ktoś coś o tym miejscu?

Posty  |  4
Ostrzeżeń  |  0

Przejdź do góry
     Post Napisane  |  2010-10-23, 20:13 

czy ktos ma moze jakies informacje o Villi Kostancin, wczesniej zwanej Dworem Macieja w Konstancinie????

lub o Hotelu Cyprus w Ksiazenicach. waham sie miedzy tymi dwoma miejscami i niestety o ozadnym z nich nie mam wielu informacji,,.

bede wdzieczna za jakiekolwiek info! juz mi sil brak od etgo szukania! i spac po nocach juz nie moge. nie sadzilam ze to takie ciezkie znalezc sale!

Posty  |  1
Od  |  2010-10-25, 21:10
Ostrzeżeń  |  0

Przejdź do góry
     Post Napisane  |  2010-10-25, 21:17 

Opalia napisał(a):
Witajcie
Szukam opinii o sali weselnej Palladium w Nasielsku koło Warszawy.
Próbowałam znaleźć coś za pomocą opcji "szukaj" ale niestety nic nie ma :(
Podaję link do sali
http://www.palladium-restauracja.pl

Pozdrawiam i czekam na opinie

Ja miałam tam wesele w sierpniu i naprawde nie żaluję!!! Wesele bylo rewelacyjne a telefony z podziekowaniami odbieraliśmi przez 2 tygodnie. Wystrój sali piękny i dopracowany w najmniejszym detalu, jedzenia było bardzo dużo i wszystko było pyszne, kelnerzy byli sprawni i pomocni w każdej kwestii. Pan z którym ustalalismy wszystkie szczegóły byl bardzo sympatyczny i udzielił nam kilku ważnych wskazówek - i z czystym sumieniem moge powiedziec MIAL racje :) Wesele bylo super!!! Gorąco polecam Palldaium!

Posty  |  2
Od  |  2010-11-03, 21:20
Ostrzeżeń  |  0

Przejdź do góry
     Post Napisane  |  2010-11-03, 21:56 

Witajcie :-)
Na początku byłbym niezmiernie wdzięczny, gdyby moderator tego forum nie usunął mojego postu.
Poniższe informację kieruję do Narzeczonych, którzy nie dysponują być może grubym portfelem, ale marzą o niezapomnianym weselu. W tym sezonie mieliśmy niebywałą przyjemności organizować 23 przyjęcia weselne na których bawiło się przeszło 1800 osób. Jednak nie ilość jest tu najważniejsza - najcenniejszy jest fakt, iż osoby które tworzą oprawę takiego przyjęcia (kelnerzy, kucharze, zespół muzyczny, a nawet ochroniarz :-)) to młodzi, uśmiechnięci ludzie, dla których praca podczas wesela to przyjemność, a nie smutny obowiązek, a to naprawdę odczuwa się podczas uroczystości...
Moja propozycja dla Was wygląda następująco: pięć dań gorących, przystawki zimne (bez ograniczeń ilościowych), ciasta, owoce, bufet z fontanną czekoladową, napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe bez ograniczeń, wino musujące dla każdego z gości (na wejście), chleb weselny, klimatyzowana sala mogąca pomieścić bez problemu do 150 osób z wyjściem na taras (oddalona o 15 minut jazdy autobusem od centrum Warszawy), białe pokrowce dla każdego z gości, bardzo miła i profesjonalna obsługa,ochrona, kwiaty na stoły, dekoracja sali. To co jest warte podkreślenia - otrzymujecie Państwo gwarancję, że niczego Państwu na weselu nie zabraknie - jedynie, co należałoby do załatwienia przez Pastwa to tort weselny - poza tym nie ma żadnych dodatkowych kosztów. Ponadto to na co zwrócić należy szczególną uwagę to fakt, iż w cenie wesela zapewniamy oprawę muzyczną KAPITALNEJ KAPELI Z WODZIREJEM (podczas wesela zespół zapewnia m.in pokaz pirotechniczny podczas pierwszego tańca Państwa młodych, po pierwszym tańcu Państwa Młodych wodzirej prowadzi poloneza, ponadto w trakcie wesela wodzirej uczy gości weselnych takich tańców jak zorba, kan-kan, YMCA, macarena, walc figurowy; zespół zapewnia autorskie zabawy oczepinowe z którymi myślę, że Państwo do te pory się nie spotkali, o północy taniec przy świecach, no i oczywiście biesiada przy stołach - akordeon, tamburyn, gitara). Jeżeli udało mi Państwa zainteresować moją ofertą, to proszę o kontakt tel. 0721-200-099
Wiele osób nie dowierzało, że za bardzo niewielkie pieniążki można zorganizować tak fantastyczne wydarzenie. Jakość jaką świadczymy mogą potwierdzić dziesiątki Młodych Małżonków z którymi mieliśmy zaszczyt współpracować w najważniejszym dniu Ich życia.
W oczekiwaniu na Państwa pytania pozostaję z szacunkiem

Posty  |  4
Ostrzeżeń  |  0

Przejdź do góry
     Post Napisane  |  2010-11-04, 12:09 

Wszystko pięknie i cacy, tylko dlaczego nawet na waszej stronie internetowej (http://www.przebojowakuchnia.org/) nie pokazujecie lokalizacji i nazwy lokalu? 15 minut jazdy autobusem od centrum Warszawy… ale w którą stronę? Jakieś to podejrzane… A jaka jest cena Waszej propozycji od osoby? Prawie na każdej stronie restauracji czy domu weselnego jest cennik, więc chyba to nie tajemnica? i można podać przynajmniej cenę wyjściową. A zespół opłaca się dodatkowo? Tyle opisaliście, ale w zasadzie nic konkretnego. Po co mam wydawać na telefon jak wszystko można napisać konkretnie.

Posty  |  2
Od  |  2010-11-03, 21:20
Ostrzeżeń  |  0

Przejdź do góry
     Post Napisane  |  2010-11-04, 17:05 

Witam serdecznie :-)
Już śpieszę odpowiedzieć na powyższego posta.
Na stronie internetowej nie znajduje się adres sali, bowiem dysponuję dwiema lokalizacjami. Bardziej kameralna sala znajduje się przy ul. Bazyliańskiej w Warszawie (i może pomieścić do 80 osób), zaś sala na większe przyjęcia - mogąca pomieścić do 150 osób znajduje się w Warszawie przy ul. Chodeckiej 4 (400 metrów od Szpitala Bródnowskiego). Cena przedmiotowej oferty również nie jest tajemnicą - to 170 zł/osobę - w tej cenie otrzymujecie Państwo Zespół Muzyczny, 5 dań gorących, 9 przystawek zimnych, ciasta, owoce, salę weselną, obsługę, ochronę, napoje alkoholowe i bezalkoholowe (bez żadnych ograniczeń), bufet z fontanną czekoladową, przystrojenie sali, kwiaty na stołach, białe pokrowce na krzesła. Powyższe wskazuje, że za przyjęcie weselne dla 60 osób - zapłacicie Państwo jedynie 10 200 zł brutto z zespołem muzycznym, alkoholem, cateringiem i salą. Jestem pewien, że nikt w Warszawie nie będzie w stanie przebić niniejszej oferty. To co gwarantujemy, to fakt, iż niczego na przyjęciu weselnym nie ma prawa zabraknąć, zaś zespół prowadzony przez profesjonalnego wodzireja, który zapewni mnóstwo atrakcji, na pewno będzie miłą niespodzianką zarówno dla Państwa Młodych, jak i gości weselnych. W tym roku na obu salach organizujemy zabawę sylwestrową (zespół muzyczny zapewni oprawę muzyczną na sali przy ul. Chodeckiej, na drugiej sali - przy ul. Bazyliańskiej oprawę muzyczną zapewnia dj, zaś Przebojowa Kuchnia zapewnia catering), więc można się przekonać na własne oczy na co nas stać :-).
Mam nadzieję, że rozwiałem Państwa wątpliwości.
Serdecznie pozdrawiam

Posty  |  4
Ostrzeżeń  |  0

Przejdź do góry
     Post Napisane  |  2010-11-04, 18:52 

Kiki5 napisał(a):
czy ktos ma moze jakies informacje o Villi Kostancin, wczesniej zwanej Dworem Macieja w Konstancinie????

lub o Hotelu Cyprus w Ksiazenicach. waham sie miedzy tymi dwoma miejscami i niestety o ozadnym z nich nie mam wielu informacji,,.

bede wdzieczna za jakiekolwiek info! juz mi sil brak od etgo szukania! i spac po nocach juz nie moge. nie sadzilam ze to takie ciezkie znalezc sale!

Jeżeli chodzi o Villę Konstancin, to naprawdę mogę polecić, (moja bratowa była tam kelnerką) Kucharze którzy tam pracują, pracowali jeszcze w Dworze Macieja i naprawdę świetnie i co najważniejsze to smacznie gotują, no i pracuje tam pani Basia, która ma zaczarowany nożyk i takie cuda wyczarowywuje z warzyw i owoców, że zapiera dech. Więc stoły naprawdę wyglądają imponująco. W prezencie ślubnym dla mojego brata i bratowej porobiła takie świetne dekorację, że ludzie robili im zdjęcia. Np. z arbuza wózek dziecięcy i bliźniaczki w środku, ja bym nigdy czegoś takiego nie wymyśliła. Teraz właścicielami są państwo Karwoscy, stąd zmiana nazwy, ale jakościowo nic się nie zmieniło.(mieli na początku małe problemy organizacyjne, ale już wszystko śmiga) Został rozbudowany hotel i jest tam duża bankietowa sala na ponad 100 osób. Przedział cenowy 180-200, ale najlepiej zadzwonić 22-754-72-72 i się wszystkiego dowiedzieć bo aż takich szczegółów to nie znam . POZDRAWIAM!!

Posty  |  13
Ostrzeżeń  |  0

Przejdź do góry
     Post Napisane  |  2010-11-04, 19:48 

Potrzebuje informacji na temat domu bankietowego Wśród lip Płochocin i domu weselnego Margo Wierzbin. Zna ktoś te miejsca?

Posty  |  4
Ostrzeżeń  |  0

Przejdź do góry
     Post Napisane  |  2010-11-15, 22:54 

ja nadal szukam! w tej chwili mamy nastepujace opcje:
1. Palac Łochów
2. Palac Zdunowo
3. Palac Prymasowski
4. Palac Nogalin - ale to mega daleko...
5. Klub Bankowca
6. Palac Lasotow

do tych miejsc bedziemy robic wycieczki, zeby obejrzec
rozwazam ew tez Dworek w Drwalewie, ale jakos ubogie menu mieli, wiec na razie odpuszczam sobie.

podobal mi sie tez Dworek w Chotyni, ale sa strasznie drodzy... a ze daleko to i noclegi trzeba by doliczyc.

jesli ktoras z Was mialaby jakiekolwiek uwagi/opinie to bede BARDZO wdzieczna!

Posty  |  4
Ostrzeżeń  |  0

Przejdź do góry
     Post Napisane  |  2010-11-15, 22:55 

ja nadal szukam! w tej chwili mamy nastepujace opcje:
1. Palac Łochów
2. Palac Zdunowo
3. Palac Prymasowski
4. Palac Nogalin - ale to mega daleko...
5. Klub Bankowca
6. Palac Lasotow

do tych miejsc bedziemy robic wycieczki, zeby obejrzec
rozwazam ew tez Dworek w Drwalewie, ale jakos ubogie menu mieli, wiec na razie odpuszczam sobie.

podobal mi sie tez Dworek w Chotyni, ale sa strasznie drodzy... a ze daleko to i noclegi trzeba by doliczyc.

jesli ktoras z Was mialaby jakiekolwiek uwagi/opinie to bede BARDZO wdzieczna!

Posty  |  3
Od  |  2010-11-29, 22:42
Ostrzeżeń  |  0

Przejdź do góry
     Post Napisane  |  2010-11-30, 11:37 

hej dziewczyny, poszukuję sali weselnej do wynajecia bez cateringu (VI-X. 2011) na ok 80 osob. Warszawa wschodnia lub Zielonka, Kobyłka, Ząbki, Marki. może któras z Was ma jakieś namiary?

Posty  |  13
Ostrzeżeń  |  0

Przejdź do góry
     Post Napisane  |  2010-11-30, 12:48 

Sama szukałam sali w tych okolicach ale normalnie z jedzeniem bo po przeliczeniu wyszło nam że na taką ilośc osób nie ma co zawracac sobie głowy jeszcze kucharkami a do tego dochodził drugi problem, większośc ładniejszych sal wymaga minimum 100 gości i to również często bardziej się opłaca niż robienie dla 80. W okolicach o których piszesz oglądaliśmy sale w Kobyłce "W ogrodach", w Zielonce "Orchidea", w Okuniewie "Srebrny Świerk", w Markach "Hellada" w Ząbkach taka malutka zaraz za Lidlem nie pamiętam nazwy i przed Wołominem. Jeśli miałabyś jakieś pytania odnośnie tych sal to pytaj :)

Posty  |  1
Od  |  2010-12-01, 22:06
Ostrzeżeń  |  0

Przejdź do góry
     Post Napisane  |  2010-12-01, 22:10 

Pamiętam, jak rok temu szukaliśmy sali. Nie powiem, trochę się denerwowałam, że już nic sensownego nie znajdziemy, bo jak na dzisiejsze standardy to termin ślubu był całkiem bliski (wrzesień) i pod żadnym pozorem nie chcieliśmy go zmieniać.

Dlatego postanowiłam opisać miejsce, na które ostatecznie się zdecydowaliśmy. Być może komuś ułatwi to ten trudny wybór.
Nasze wesele odbyło się w sali Catering Podleśna, w Instytucie Meteorologii przy ul. Podleśnej w Warszawie. Wybór tej sali był sporą odwagą z naszej strony, bo kiedy pierwszy raz w niej byliśmy to trwał tam remont a pan portier powiedział do nas "co? sala bankietowa? chyba stołówka. to tam na lewo". Trochę nas to rozbawiło, ale też trochę zaniepokoiło, bo wesele w stołówce to jednak obciach i że w ogóle to jakieś nowe przedsięwzięcie, być może facet nie zna sięna rzeczy. Ale potem się okazało, że p. Darek ma doświadczenie, a jednocześnie wciąż dużo świeżych pomysłów, a stołówka jest najlepszą w jakiej byliśmy (można przejść się na obiad i sprawdzić).
No i remont się szczęśliwie skończył, a my podjęliśmy tę ryzykowną decyzję, która ostatecznie okazała się w 100% trafiona.
Ale do rzeczy.

PLUSY:
- wygląd sali - bardzo nam odpowiadała subtelna elegancja, wystrój jest raczej stonowany w porównaniu do tego, co można zobaczyć w internecie, ale nam to akurat pasowało; a i dla tych, co będą chcieli większej ilości ozdób, nie jest to zły wybór, bo można wszystko urządzić wg własnego gustu.
- parkiet - cała sala jest wyłożona klepką, bardzo ważne było dla nas, żeby parkiet nie był z terakoty, co od razu eliminowało duża liczbę ofert.
- właściciel - a właściwie jego elastyczne podejście, spełniał każdą naszą prośbę, a niektóre były naprawdę dziwne, miał do nas bardzo dużo cierpliwości, można było dzwonić właściwie w każdym momencie, nigdy nie poczuliśmy, że coś jest nam narzucane, traktował nas i nasze sugestie indywidualnie i ze zrozumieniem; nie było tego, co irytowało nas u innych, czyli "tu zrobimy tak, a tu siak, bo zawsze tak robimy i jest pięknie".
- obsługa - bardzo sympatyczni, młodzi ludzie dobrze wykonujący swoje zadania.
- uczciwość - wszystko co zostanie po weselu i co chce się zabrać jest ładnie pakowane przez obsługę, cena jak na Warszawę jest naprawdę atrakcyjna, w żadnym momencie nie mieliśmy wrażenia, że jesteśmy na coś naciągani, nie było żadnych ukrytych kosztów typu korkowe, napiwek, przedłużenie zabawy, wszystko od razu jasno i prosto, a jak oferowano nam coś dodatkowo, to zawsze była to propozycja, a nie przymus.
- układ sali - dla nas ważne było to, żeby można było wyjść do jakiegoś mniejszego pomieszczenia i ochłonąć, tutaj jest taka boczna salka, w której stały ciasta, przedsionek i stół na zewnątrz.
- ładny, zielony, ogrodzony teren z parkingiem, można pojechać samochodem, dobrze się bawić i odebrać go następnego dnia.
- sala jest w Warszawie z dobrym dojazdem, nie ma konieczności załatwiania dodatkowego transportu dla gości.
- jedzenie - bardzo smaczne i dużo, super stół wiejski, szef i kucharze mają dobre pomysły, nie ma sztampy w stylu przysłowiowego dewolaja; szczerze przyznam, że sama miałam trochę ściśnięty żołądek z emocji, ale opieram się na opiniach innych.
- stoły - mogą być okrągłe (mniejsze lub większe), prostokątne, podłużne - wszystko zależało od naszej preferencji.

MINUSY:
- jedna toaleta damska i jedna męska, w zależności od liczby gości może się okazać, że to za mało
- układ sali do parkietu (w literę L) powodował, że przy naszej liczbie gości (100 osób) część nie widziała parkietu, a ci, co siedzieli blisko, narzekali na zbyt głośną muzykę, która musiała taka być, żeby ci dalej coś słyszeli, ale może to wina naszego DJ'a i inny potrafiłby to lepiej rozwiązać

Jak mówiłam, dla nas był to bardzo trafny wybór. Chcieliśmy, żeby na naszym weselu każdy czuł się swobodnie, żeby było bezpretensjonalnie, sympatycznie i na luzie i mam nadzieję, że tak właśnie było.

Posty  |  2
Od  |  2010-12-03, 08:49
Ostrzeżeń  |  0

Przejdź do góry
     Post Napisane  |  2010-12-03, 09:40 

Uwaga bardzo ważne!!! Odkupię termin (sobotę) w Baśniowej w Wyszkowie na 2012 rok!
Kontakt: zaneta.1@op.pl lub 602 630 471.
Czekam na wiadomości;)

Posty: 1576   ‹ Poprzednia strona  |  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64   |  Następna strona ›