Styl.fm |
Nie masz jeszcze konta? | Zarejestruj się ›
Nie masz jeszcze konta? | Zarejestruj się ›
  • Moda
  • Uroda
  • Wnętrza
  • Wydarzenia
  • Babskie sprawy
  • Galeria
  • Styler
  • Społeczność
Styl.fm Forum Panny Młode Piękną być
Teraz jest 2010-07-30, 05:02
Szukaj  >
  • Moje Fora
    • Ustawienia forów
    • Chat
  • Posty i wątki
    • Zobacz nowe posty
    • Bez odpowiedzi
    • Aktywne wątki
  • Ustawienia forum
    • * Szukaj
    • Usuń ciasteczka
    • Ekipa

Ile czasu przed ślubem trzeba się wziąc za odchudzanie??

TAGI: czasu | odchudzanie | ślubem | wziąc

Posty  |  8  
Autor
Tytuł   |  

Ile czasu przed ślubem trzeba się wziąc za odchudzanie??

Wiadomość
karaluszka

Posty  |  3
Od  |  29 lip 2009
Ostrzeżeń  |  0

Przejdź do góry
     Post Napisane  |  2009-07-29, 15:09 

Dziewczyny, jestem tutaj nowa i mam do Was pytanie, bo widze, że pion "ślubny" jest tu bardzo rozbudowany, a ja własnie potrzebuję pomocy w związku z moim ślubem, a raczej z przygotowaniami do niego... Data jest wyznaczona na 5 grudnia, a więc zostało nieco ponad 4 miesiące. Nie boję sie przygotowań i problemow jako takich, bo większośc spraw załatwiają rodzice, moja mama ma gust jak ja, więc jej ufam. Ale problem jest z moją nadwagą.

18 kilo nadwagi.
Moje BMI az trzeszczy.

Byłam na kwadrylionie diet przez całe życie, ale żadna nie pomaga, efekt jojo obowiązkowy... Juz nie przyzwyczaiłam do moich kształtów, narzeczonemu się podobam, ale szkopuł w tym, że slub to ma być mój dzień!! Świadkową ma być moja siostra - piekna, szczupła dziewczyna o figurze modelki. Nie chce, żeby wszyscy patrzyli na nią, a to taki typ, że nawet jak się ja w wór ubierze, będzie wyglądała cudnie. I co teraz? Nie myslcie, że jestem zazdrośnicą czy nie lubię siostry, bo tak nie jest. Chcę po prostu czuć się jak księzniczka :) Co doradzacie? Jest szansa, żebym schudła spektakularnie do ślubu?

Posty  |  18
Od  |  2 cze 2009
Ostrzeżeń  |  0

Przejdź do góry
     Post Napisane  |  2009-07-29, 16:16 

na pewno nikt nie będzie się z ciebie śmiał, wiadomo, każda kobieta chce wyglądać pieknie na swoim ślubie, glupio faktycznie gdyby przy ołtarzu stała gruba panna młoda z piękną świadkową, która de facto zostanie lepiej zapamiętana niż ta właściwa osoba. może jakaś szybka dieta, kopenhaska? nie wspominając o tym, że powinnaś ćwiczyć. moze tabletki na odchudzanie, meridia czy cos?? nie bedziesz jadla wiecej niz potrzebujesz po tym, czujesz sie syta nawet po niewielkiej ilosci jedzenia. potem organizm sie przyzwyczaja do mniejszych ilosci i nie ma efektu jojo.

Posty  |  3
Od  |  29 lip 2009
Ostrzeżeń  |  0

Przejdź do góry
     Post Napisane  |  2009-07-30, 09:06 

Ćwiczę! Ale u mnie to idzie momentalnie w mięśnie. Diety nie są skuteczne, jestem ciągle glodna i wcale nie chudnę szybko. Nawet po kopenhaskiej. Co za lajf... Meridię brałam, ale droga.

Posty  |  23
Od  |  5 cze 2009
Ostrzeżeń  |  0

Przejdź do góry
     Post Napisane  |  2009-07-30, 11:33 

Haha, po prostu zmien swiadkowa. Albo kaz jej sie ubrac tak, zeby wygladaa grubo :P Jak ta pani http://www.youtube.com/watch?v=vfvQ0NFr0U0

Posty  |  18
Od  |  2 cze 2009
Ostrzeżeń  |  0

Przejdź do góry
     Post Napisane  |  2009-07-30, 13:54 

uhuhuhhu, bridezillas :D I WANT FAT BRIDESMAIDS!!!!

@karaluszka - meridia ma tańszy odpowiednik z sibutraminą, obesan się nazywa, niedługo wchodzi do polski, kupowalam zapasy w czechach. duuuzo tansze ma być. moze spróbuj? lekarze przepisują. w ogóle bezpieczniej się z lekarzem odchudzać, poleci ci jakąs szerszą strategie...

Posty  |  3
Od  |  29 lip 2009
Ostrzeżeń  |  0

Przejdź do góry
     Post Napisane  |  2009-07-30, 15:43 

No teraz jestem tak zdesperowana, że zamierzam spróbować wszystkiego. Ale cóż, jest jakieś światelko w tunelu... Nie chce znów rozwalac sobie metabolizmu dietami ani napakować sobie mięśni jak Pudzian na siłce :/

Posty  |  4
Od  |  1 wrz 2009
Ostrzeżeń  |  0

Przejdź do góry
     Post Napisane  |  2009-10-13, 07:37 

my braliśmy Ślub we wrześniu a za odchudzanie wzieliśmy się w maju: najpierw zastosowaliśmy diete Kopenhaska + rower, potem doszedł kurs tańca, cąły czas rower + przygotowania do wesela. Nie było kiedy za duzo jeść i efekt był dla nas b. zadowalający.

Posty  |  64
Od  |  1 paź 2009
Ostrzeżeń  |  0

Przejdź do góry
     Post Napisane  |  2010-02-06, 13:53 

Twój narzeczony zakochał się w takiej jak teraz jesteś, nie wiem czy zmiana wizerunku szczególnie w dniu ślubu jest tutaj wskazana . Może pomyśleć że żeni się z kimś innym . Przy okazji , masz już obrączki ślubne ? Jeżeli nie , to polecam obrączki ślubne Kraków , mają świetny wybór i nie za wygórowane ceny.

Posty  |  8